Devine pe zi ce trece mai evident ca angajatorii sau institutiile de cercetare si invatamant pretind cunoasterea a cel putin doua limbi straine si incurajeaza invatarea nu doar a limbilor de mare circulatie ci si a celor emergente pe piata muncii. 

CAMPANIE SPECIALA pentru CURSANTII FIDES - Invata inca o limba straina cu 150 lei reducere!
Cursantii care au studiat minim 4 module de curs o limba straina la Fides, beneficiaza de 150 lei reducere daca se inscriu la o alta limba straina.
Conditii:
* campania este pentru cursurile de grup pentru adulti.
* cele 4 module de curs sa fi fost in perioada 2022-2023
* reducerea se aplica la primul modul de la noua limba straina
* reducerea nu se cumuleaza cu alte reduceri si campanii.

 

Daca esti interesat de o bursa Erasmus, acum poti deveni eligibil prin 2 metode:

fie obtii un certificat FIDES de competenta lingvistica

fie obtii o adeverinta ca te-ai inscris la un curs FIDES de limba straina de care ai nevoie.

La Centrul de Limbi Straine FIDES se predau pe tot parcursul anului, fara intrerupere, in grupuri organizate, cursuri de limba engleza, germana, franceza, italiana si spaniola. La cerere, si la aceste limbi se pot organiza cursuri individuale sau in grupuri mici, cu ritm propriu si programa proprie.

La celelalte limbi, cursurile se organizeaza, fie individual fie in grup, oricand exista doritori.

Nivelurile, mergand de la incepatori la avansati, variaza de la o limba la alta, in functie de solicitari. Programa afisata pe site la limba respectiva este orientativa, ea modelandu-se dupa scopurile urmarite de cursanti. Vezi precizari aici. 

Diploma Fides si certificatul de frecventa se pot solicita si elibera in termen de 3 luni de la data terminarii cursului. 

Cluburi de conversatie

Fides propune cluburi de conversatie cu profesori NATIVI pentru engleza, germana, franceza, italiana, spaniola, rusa si araba!

Citeste mai mult

Cursuri de pregatire pentru examenele IELTS

IELTS este prima alegere a unui certificat de limba engleza pentru cine doreste sa beneficieze de oportunitati peste tot in lume. 98% procent de promovare a examenlor de catre studentii Fides. INSCRIE-TE ACUM!

Citeste mai mult

Cursuri pentru copii

Fides organizeaza cursuri de limbi straine pentru copii, atat individuale cat si de grup.

Citeste mai mult

Cursuri limbaj specializat

Fides ofera pachete special concepute pentru persoane fizice sau institutii avand un program flexibil si acoperind a gama larga a specializarilor dintre care amintim: afaceri, arhitectura, asigurari, medical, IT, turism.

Citeste mai mult

Cursuri individuale personalizate

FIDES organizeaza pentru COPII sau pentru ADULTI, pe toata durata anului, ONLINE sau la SEDIUL FIDES, cursuri individuale complet personalizate.

Citeste mai mult

Inscrie-te la cursuri

Urmatoarea perioada de inscrieri:
25 iun - 10 iul pentru cursurile din perioada 15 iul - 07 sept

Vezi alte perioade de curs

Rezerva un loc

CURSURI CAMBRIDGE PENTRU ELEVI

Certificate Fides

FIDES - FII DESCURCARET

De 30 de ani organizam cursuri de limbi straine in tara si in strainatate, pentru persoane fizice si institutii, la sediul propriu si la sediul companiilor: toate limbile straine, toate nivelurile, limbaj standard si limbaje specializate.

Cursuri in strainatate