Devine pe zi ce trece mai evident ca angajatorii sau institutiile de cercetare si invatamant pretind cunoasterea a cel putin doua limbi straine si incurajeaza invatarea nu doar a limbilor de mare circulatie ci si a celor emergente pe piata muncii. 

La Centrul de Limbi Straine FIDES se predau pe tot parcursul anului, fara intrerupere, in grupuri organizate, cursuri de limba engleza, germana, franceza, italiana si spaniola. La cerere, si la aceste limbi se pot organiza cursuri individuale sau in grupuri mici, cu ritm propriu si programa proprie.

La celelalte limbi, cursurile se organizeaza, fie individual fie in grup, oricand exista doritori.

Nivelurile, mergand de la incepatori la avansati, variaza de la o limba la alta, in functie de solicitari. Programa afisata pe site la limba respectiva este orientativa, ea modelandu-se dupa scopurile urmarite de cursanti. Vezi precizari aici.

SPECIAL PENTRU VARA 2021

Profită de soare - de ședințele tale de curs din vacanță ne ocupăm noi!

Înscrie-te la un modul de grup online Fides de 2 luni (curs standard sau de weekend) și te bucuri de o săptămână gratuită de cursuri. Pentru săptămâna de vacanță în care nu participi la ședințele de curs:

1. ne anunți astfel încât noi să ne pregătim

2. iar tu să primești înregistrarea ședințelor și materialele de curs din acea săptămână

3. plus contravaloarea ședințelor ca avans pentru cursul din septembrie*!

Fides îți face vacanța mai bună! Nu trebuie să alegi între cursuri și vacanță ...le poți avea pe amândouă!

* contravaloarea ședințelor din săptămâna de vacanță nu se scade din prețul achitat pentru curs în perioada de înscriere 01-16 iulie / perioada cursului 19 iulie - 11 sept

* nu se poate cere restituirea în bani a valorii ședințelor din săptămâna de vacanță

* avansul pentru cursul din septembrie nu se poate transfera altei persoane / doar cursantul în cauză poate profita de ofertă

* contravaloarea ședințelor din săptămâna de vacanță se scade din prețul cursului din septembrie (perioadă curs 13 sept - 06 noi cu perioadă de înscrieri 25 august - 08 sept) / nu se raportează pentru altă perioadă de cursuri

* oferta nu se cumulează cu alte campanii / reduceri

* oferta se aplică așa cum este menționat mai sus doar cursurilor online - atât standard cât și de weekend - orice limbă străină, orice nivel.

Cluburi de conversatie

Fides propune cluburi de conversatie cu profesori NATIVI pentru engleza, germana, franceza, italiana, spaniola, rusa si araba!

Citeste mai mult

Cursuri de pregatire pentru examenele IELTS

IELTS este prima alegere a unui certificat de limba engleza pentru cine doreste sa beneficieze de oportunitati peste tot in lume. 98% procent de promovare a examenlor de catre studentii Fides. INSCRIE-TE ACUM!

Citeste mai mult

Cursuri pentru copii

Fides organizeaza cursuri de limbi straine pentru copii, atat individuale cat si de grup.

Citeste mai mult

Cursuri limbaj specializat

Fides ofera pachete special concepute pentru persoane fizice sau institutii avand un program flexibil si acoperind a gama larga a specializarilor dintre care amintim: afaceri, arhitectura, asigurari, medical, IT, turism.

Citeste mai mult

Inscrie-te la cursuri

Urmatoarea perioada de inscrieri:
inca te poti alatura grupelor formate la cursurile care incep in iulie

Vezi alte perioade de curs

Rezerva un loc

Certificate Fides

FIDES - FII DESCURCARET

De 29 de ani organizam cursuri de limbi straine in tara si in strainatate, pentru persoane fizice si institutii, la sediul propriu si la sediul companiilor: toate limbile straine, toate nivelurile, limbaj standard si limbaje specializate.

Cursuri in strainatate