Devine pe zi ce trece mai evident ca angajatorii sau institutiile de cercetare si invatamant pretind cunoasterea a cel putin doua limbi straine si incurajeaza invatarea nu doar a limbilor de mare circulatie ci si a celor emergente pe piata muncii. 

La Centrul de Limbi Straine FIDES se predau pe tot parcursul anului, fara intrerupere, in grupuri organizate, cursuri de limba engleza, germana, franceza, italiana si spaniola. La cerere, si la aceste limbi se pot organiza cursuri individuale sau in grupuri mici, cu ritm propriu si programa proprie.

La celelalte limbi, cursurile se organizeaza, fie individual fie in grup, oricand exista doritori.

Nivelurile, mergand de la incepatori la avansati, variaza de la o limba la alta, in functie de solicitari. Programa afisata pe site la limba respectiva este orientativa, ea modelandu-se dupa scopurile urmarite de cursanti. Vezi precizari aici.

Cursuri de pregatire pentru Certificate Internationale

CAMBRIDGE, TOEFL, IELTS - pentru limba engleza, DELF, DALF pentru limba franceza, Start Deutsch 1 si 2 pentru germana, CELI, CILS pentru italiana si DELE inicial, DELE intermedio si DELE superior pentru spaniola. 98% procent de promovare a examenlor de catre studentii Fides.

Citeste mai mult

Cursuri limbaj specializat

Fides ofera pachete special concepute pentru persoane fizice sau institutii avand un program flexibil si acoperind a gama larga a specializarilor dintre care amintim: afaceri, arhitectura, asigurari, medical, IT, turism.

Citeste mai mult

Cursuri pentru copii

Fides organizeaza cursuri de limbi straine pentru copii, atat individuale cat si de grup.

Citeste mai mult

Inscrie-te la cursuri

Urmatoarea perioada de inscrieri:
cursuri copii: 20 - 30 septembrie 2020 cursuri adulti: 05 - 16 octombrie 2020

Vezi alte perioade de curs

Rezerva un loc

Certificate Fides

FIDES - FII DESCURCARET

De 29 de ani organizam cursuri de limbi straine in tara si in strainatate, pentru persoane fizice si institutii, la sediul propriu si la sediul companiilor: toate limbile straine, toate nivelurile, limbaj standard si limbaje specializate.

Cursuri in strainatate