Centrul Fides organizeaza si cursuri de limbi straine online. Aceste cursuri sunt personalizate: in functie de necesitatile cursantilor se stabilesc de comun acord programul, data de incepere si tipul cursului ( limbaj standard sau specializat).

Ca si cursurile obisnuite, si cele online sunt tinute de cadre didactice de un inalt profesionalism si cu multă experienta si folosesc manuale/materiale de ultima ora acreditate in tarile vorbitoare ale respectivei limbi straine.

Cerinte premergatoare unui curs online:

1. Trebuie sa aveti un computer dotat cu camera web si microfon, o conexiune buna la internet si programul audio-video (skype) instalat;

2. Trebuie sa aveti instalat minim programele Word 97 sau Adobe Reader si programe care pot rula fisiere audio ( inclusiv pentru fisiere mp3).

3. Inainte de inceperea sedintei de curs  trebuie sa verificati ca programele de deschidere a fisierelor mentionate mai sus functioneaza si ruleaza corespunazator.

Proceduri premergatoare unui curs online:

1. Trebuie sa purtati o convorbire telefonica cu Centrul Fides  (0724.265.545) pentru a cunoaste toate detaliile referitoare la viitorul curs  si a va exprima propriile preferinte.

2. In urma convorbirii telefonice, FIDES va trimite prin e-mail un contract, care trebuie completat si semnat, si o factura reprezentand costul cursului, care trebuie achitat in avans, cu ordin de plata / cash / card.

3. La primirea de catre FIDES a contractului semnat (scanat sau prin posta) si a confirmarii platii, se definitiveaza, telefonic, de comun acord, orarul si durata cursului precum si toate detaliile privitoare la materiale etc.

La sfarsitul unui curs online:

Un curs online se incheie si el cu un atestat de participare sau o diploma FIDES de larga recunoastere internationala. Totodata profesorul face o serie de recomandari privitoare la mentinerea si depasirea in viitor a nivelului de cunostinte atins de cursant. De asemenea profesorul poate recomanda, in functie de acest nivel dar si de necesitatile cursantului, urmarea unui curs special si sustinerea unui examen international.