Cursuri limba japoneza

CURSURI PENTRU ADULTI SI COPII - ACUM ONLINE SI LA SEDIU

Limba japoneza este limba oficiala a Japoniei, vorbita de sutele de milioane de locuitori ai acestei tari si de japonezii raspanditi in intreaga lume. Dupa unii lingvisti ea ar apartine grupului de limbi uralo-altaice.
Desi a preluat unele influente din limba (si civilizatia) chineza, japoneza nu este o limba tonala, fiind mai usor de pronuntat si de inteles decat aceasta.
Japoneza are un sistem de scriere complex: combina scrierea ideografica (imprumutata din chineza) cu o scriere fonetica silabica. Textele japoneze sunt scrise, cel mai adesea, in coloane verticale, de la drepta la stanga; recent au devenit frecvente si textele scrise orizontal, pentru a insera cuvintele din engleza, cifrele arabe sau formulele stiintelor exacte.

Cursurile de limba japoneza la FIDES urmaresc dezvoltarea celor cinci competente fundamentale (intelegerea limbii vorbite, exprimarea orala, intelegerea limbii scrise, redactarea corecta a unui text scris, interactiunea in conversatie) in scopul folosirii active a limbii in situatii concrete.

Cum se organizeaza

La Centrul de Limbi Straine FIDES cursurile de limba japoneza se organizeaza la cerere, individual sau in grup, in module, de la incepatori la avansati, fiecare modul reprezentand un nivel de cunoastere al limbii.

Modul de weekend (24 de ore)

Durata Nr.ore Organizare Zile Program Interval Orar
2 luni 24 o sedinta x 3 ore / saptamana sambata dimineata/ pranz 9:00-12:00/12:15-15:15

La cerere cursurile pot fi organizate si in alt format in functie de nevoile cursantilor.

Taxa

Pentru informatii despre taxe contacteaza-ne telefonic la numarul 0732007713, pe email  la adresa cursuri@fidescentre.ro sau pe chat.

Program

Cursurile se pot desfasura fie online, fie  la sediul Fides, fie la sediul institutiei contractante.

La sediul Fides cursurile sunt organizate:

- de luni pana vineri in intervalul 08.00-20.30 

- sambata in intervalul 09.00 -15.00 .

Pentru cursurile online sau pentru cele individuale programul (zile si ore) se stabileste de comun acord cu cursantii.

 Pentru informatii si inscrieri, ne puteti contacta:

online: Luni - Vineri orele 9:00 - 18:30

sau vizita la sediul FIDES: deschis pentru informatii de luni pana vineri, orele 10.00 – 18.00 , iar sambata intre orele 09.00 - 13.00.

Perioada

Fiind cursuri organizate la cerere, data de incepere a cursului, numarul de ore de curs, frecventa sedintelor, programul, programa cursului se stabilesc de comun acord pornind de la solicitarile dvs.

Profesorii

Cursurile FIDES de limba japoneza sunt predate de profesori cu experienta indelungata, specializati pe metodele predate la FIDES.

Testele care insotesc cursul (unul la mijlocul si celalalt la sfarsitul modulului) il ajuta pe cursant sa-si evalueze periodic progresul si sa primeasca recomandari si ajutor din partea profesorului in punctele sale slabe.

La sfarsitul cursului ( un modul) se elibereaza, la cerere, un certificat de participare, iar de la nivelul B1 in sus se elibereaza, la cerere, un certificat de competenta lingvistica conform Cadrului European de Referinta, unde se precizeaza performantele cursantului la fiecare dintre cele cinci competete standard (intelegerea limbii vorbite; intelegerea limbii scrise; interactiune verbala; construirea unui discurs autonom; exprimarea in scris).

Locul

Cursurile de limba japoneza se pot organiza fie online, fie la sediul FIDES (in zona ultracentrala a Bucurestiului, P.ta Rosetti, Bd.Hristo Botev nr. 9), fie la sediul institutiei contractante.