Despre Fides

Centrul de limbi straine FIDES este prima scoala particulara de limbi straine infiintata in Romania dupa decembrie 1989.

Centrul s-a dezvoltat cu repeziciune si s-a impus prin calitatea si amploarea activitatii sale. Dupa 25 ani de experienta in domeniu, Centrul FIDES continua sa fie lider in domeniu, bucurandu-se de o larga recunoastere nationala si internationala.

Centrul organizeaza cursuri de limbi straine in tara si in strainatate, pentru persoane fizice si institutii, la sediul propriu si la sediul companiilor: toate limbile straine, toate nivelurile, limbaj standard si limbaje specializate. FIDES isi prefectioneaza continuu tehnicile de predare, metodele si materialele, mereu in concordanta cu standardele educationale europene. Programele si metodele de predare / invatare sunt flexibile si adaptabile telurilor cursantului sau institutiei.

Centrul FIDES ofera servicii de traducere si interpretariat.

Prin agentia sa de turism, FIDES Travel, centrul organizeaza cursurile in strainatate dar si voiaje culturale, sejururi si ofera servicii de ticketing - https://www.fidesvoyage.ro/.