Cursuri pentru certificate internationale

Limbile de mare circulatie in Uniunea Europeana si in lume (engleza, franceza, spaniola, germana, italiana) beneficiaza in tara de origine de un sistem de evaluare precis exprimat prin certificate cu recunoastere internationala.
Certificatele astfel obtinute servesc la obtinerea unui loc de munca in strainatate sau intr-o companie straina sau mixta, la inscrierea la universitati sau cursuri in strainatate, ca auxiliar in obtinerea licentei la o universitate romaneasca, pentru castigarea unei burse Erasmus sau altele asemanatoare, pentru echivalarea unor importante examene in tara precum proba la limba straina la Bac,  admiterea la master, admiterea la doctorat etc.
Certificatele se elibereaza de universitati abilitate din tarile respective, in urma unor examene periodice, identice pe tot globul, concepute si evaluate la acele universitati dar organizate in genere de institutele culturale din Romania ale tarilor in cauza.

Cursurile de pregatire organizate la FIDES in vederea sustinerii acestor examene urmaresc atat perfectionarea cunostintelor de limba cat si deprinderea cu metodologia si tehnica specifica fiecarui examen in parte. Mentionam ca pentru un bun rezultat la asemenea examene este imperios necesara familiarizarea cu respectiva metodologie si tehnica.

Cursurile folosesc metodologii si materiale (manuale, exercitii, teste) de ultima ora, publicate in strainatate si concepute exact pentru pregatirea examenului respectiv.

Examene de limba engleza

Examene de limba franceza

Examene de limba germana

Examene de limba italiana

Examene de limba spaniola

Cambridge

DELF

Start Deutsch 1

CELI

DELE inicial

IELTS

DALF

Start Deutsch 2

CILS

DELE intermedio

TOEFL

DL

ZD

IT

DELE superior

   

CCIP

ZMP

   

   

   

TCF & TEF

ZOP

   

   

   

   

ZDfB

   

   

   

   

PWD

   

   

   

   

TestDaF