CURSURI ONLINE DE PREGĂTIRE PENTRU EXAMENUL IELTS

NOU! Acum la Fides!  

De ce sa alegi IELTS?

IELTS (International English Language Testing System) este prima alegere a unui certificat de limba engleza pentru cine doreste sa beneficieze de oportunitati peste tot in lume. Este cerut pentru imigrare in Australia, Noua Zeelanda si Canada si acceptat de cele mai multe institutii academice si de angajatori din Europa si Statele Unite, fiind utilizat pentru recrutare, promovare si selectare pentru cursuri de instruire. IELTS este administrat in comun de British Council, Universitatea Cambridge si IELTS Australia.

Ce tip de IELTS alegi?

IELTS este disponibil in doua formate: Academic si General. 

IELTS Academic evalueaza capacitatea candidatului de a studia sau de a urma programe de instruire in limba engleza la nivel universitar și postuniversitar.

IELTS General pune accentul pe abilitati generale de supravietuire intr-un larg context social si educational. Acest format este potrivit pentru candidatii care pleaca in tari in care se vorbeste engleza pentru a-si incheia educatia gimnaziala, pentru a munci sau a urma programe de instruire preuniversitara.

Despre examenele IELTS 

Examenele IELTS cuprind probe de listening, speaking, reading si writing.

Probele de listening si speaking sunt comune celor doua tipuri de IELTS, in vreme ce probele de reading si writing sunt diferite.

Rezultatul la examen nu se exprima prin calificativul admis/ respins, ci printr-un scor între 0 și 9. Se recomanda ca participantii la examen sa se informeze in prealabil care este punctajul necesar scopului personal.  

Cursurile IELTS la FIDES: 

Se pot organiza in grup (minim 6, maxim 10 cursanți) sau individual.

Modul:  32 de ore (2 sedinte x 2 ore x 8 saptamani) 

Orar:  marti si joi , orele 18.00-20.00

Tarif: 795 LEI/ CURSANT/1 MODUL 32 H

Recomandari:

- este indicat ca participantii sa nu fie incepatori la limba engleza

- in prima ora de curs se va da un test pentru situarea pe nivel. In functie de nivel se va recomanda fiecarui cursant durata optima a pregatirii.

Inscrie-te la cursuri

Urmatoarea perioada de inscrieri:
07 - 17 mai 2024 pentru cursurile din perioada 20 mai - 13 iul

Vezi alte perioade de curs

Rezerva un loc