Traduceri si interpretariat

Centrul FIDES ofera traduceri si interpretariat din si in foarte multe limbi straine atat pentru limbaj general cat si pentru limbaje de specialitate. Fie ca este vorba de traduceri de simple documente juridice si notariale, de texte tehnice, economice, literare, scurte sau ample si dificile, ori de interpretariat simultan si consecutiv, specialistii FIDES se asigura ca traducerea va fi de cea mai buna calitate si va respecta termenul limita impus de client.

Suntem constienti de faptul ca de calitatea unei traduceri sau interpretari poate depinde imaginea pe care clientul nostru o ofera despre sine unui partener strain, iar de aici, incheierea sau nu a unui contract ori progresul sau regresul unei afaceri sau al unei cercetari.

De aceea:

  • folosim numai interpreti / traducatori specializati si autorizati, cu indelungata experienta, care pregatesc / verifica permanent prin instrumente optime (dictionare, glosare, texte de specialitate in limba tinta) si prin colaborarea cu specialistii din domeniul textului, corectitudinea terminologiei si a expresiilor specifice;
  • oferim confidentialitate totala asupra continutului intrevederilor / documentelor traduse.

Atuurile noastre:

  • Calitate: colaboratorii nostri sunt traducatori si interpreti cu mare experienta in cele mai diverse domenii si sunt autorizati de catre Ministerul de Justitie, singura institutie din Romania in masura sa acorde autorizatii pentru efectuarea traducerilor notariale (legalizate);
  • Precizie si Rapiditate: termenele de executie si predare a traducerilor sunt respectate cu rigurozitate.
  • Confidentialitate: asiguram confidentialitatea asupra continutului documentelor care ne sunt incredintate si a discutiilor traduse de interpret; refuzam traducerea documentelor al caror continut este ilegal.

Clientii nostri:

Ordinul Arhitectilor din Romania; Universitatea de Arhitectura si Urbanism „Ion Mincu”;  Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii rurale; MediaMed Publicis; Posta Romana; Institutul Diplomatic Roman; Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania; Universitatea de medicina si Farmacie „Carol Davila”; Societatea Romana de Cardiologie; Parchetul de pe langa Curtea Suprema de Justitie; Asociatia Ecumenica din Romania; Banca Romana pentru Dezvoltare-Groupe Société Générale; Banca de Microfinantare Miro S.A.; Electolux Romania S.A.; Petrom S.A.; Best Computers; Delloite & Touche; Lukoil S.A.; Nederlanden-Asigurari de Viata; L’Oreal; Cheminst&Industry Import Export; Ambasada Canadei; Ambasada Frantei; Ambasada Italiei; Billa Supermaket; Romcontrol; Medsana; Inform Lykos; Prima T.V.; American International Radio Inc.; Mobexpert; MrD Imobiliare; A.R.A.I.; Decathlon; etc.

Pentru a primi o oferta personalizata sunati la Tel: 0732 007 714 sau scrieti un e-mail la  E-mail: traduceri@fidescentre.ro sau veniti personal la sediul nostru din Bucuresti, Bd. Hristo Botev, nr. 9, et. 1, intre orele 9:00 -18:30

Servicii Organizare Evenimente

Fiind parte a grupului FIDES Centrul de traduceri si interpretariat poate oferi prin Fides Travel si servicii complete de organizare de evenimente culturale: congrese, seminarii, intalniri de afaceri, conferinte de presa, simpozioane, colocvii, prezentari promotionale, vernisaje artistice, expozitii tematice.

Citeste mai mult