Diplome si certificari

Centrul de Limbi Straine FIDES emite:

1. Certificate de competenta lingvistica Fides recunoscute international

Aceste certificate care atestă nivelul de cunoaştere al unei limbi sunt conforme standardelor europene (din Cadrul European de Referinta) si sunt recunoscute international. Pe atestat figureaza performantele in cele cinci competente standard (intelegerea limbii vorbite/ intelegerea limbii scrise / exprimarea orala / exprimarea in scris / interactiunea intr-o conversatie) si nivelul european la care se situeaza candidatul la fiecare.

Atestatele se obtin in baza unei testari (proba scrisa si proba orala), contra cost.
Testarea poate avea loc la sediul FIDES sau online, cu o programare telefonica.
Certificatul se inmaneaza in aceeasi zi pentru testarile la sediul Fides sau in cateva zile pentru testarile online.

>> Afla mai multe despre Certificatul FIDES

2. Diploma FIDES

Se elibereaza gratuit dupa terminarea ultimului modul al limbii studiate la cursurile FIDES si are valoare de atestat. Ca si in cazul atestatelor, pe diploma figureaza cele cinci competente lingvistice standard precum si pozitionarea pe scala Cadrului European de Referinta.

3. Alte diplome si certificate

Se elibereaza, gratuit, la cerere, dupa parcurgerea oricarui modul de curs FIDES cu o frecventa de minim 70%.

Se elibereaza, contra cost, in urma unui test (oral si scris). El exprima nivelul de cunoastere al limbii straine testate si recomanda cursul la care este bine sa se inscrie candidatul.

ECL - Certificat european de competente in limbi moderne

Pe langa certificatele si diplomele emise de catre FIDES, Centrul de limbi straine organizeaza si examene pentru anumite certificate internationale cum ar fi ECL.Certificatele sunt emise de catre institutiile abilitate urmand a fi inmanate clientului de catre Centrul de limbi straine FIDES.

Citeste mai mult

Pretestari Cambridge Gratuite

Prein intermediul Pretestarilor Cambridge gratuite, FIDES urmareste familiarizarea candidatului cu acest tip de examen precum si evidentierea punctelor forte si a punctelor slabe a acestuia ghidandu-l in continuare pe drumul spre succes.

Citeste mai mult