Cursurile Fides de limbi straine limbaj specializat pe resurse umane abordeaza toate cele cinci competente lingvistice (intelegerea limbii vorbite, intelegerea unui text scris, capacitatea de a interactiona intr-o conversatie, capacitatea de a comunica oral si capacitatea de a redacta un text scris) in scopul folosirii active a limbii straine. Cursurile urmaresc sa-i dezvolte cursantului capacitatea de:

  • a redacta si evalua un CV, o scrisoare de intentie, o scrisoare de recomandare
  • a descrie si a prezenta o fisa de post
  • a descrie caracteristicile profesionale si psihologice ale unui angajat in raport cu fisa postului
  • a discuta si negocia probleme de remuneratie, orar de lucru, tipuri de contracte de angajare, conditii de pensionare
  • a schita strategii de dezvoltare si recalificare a personalului
  • a propune strategii de dezvoltare a companiei plecand de la profilul angajatilor
  • a comunica in probleme de securitate a muncii si securitate sociala etc.

Cum se organizeaza

La Centrul de Limbi Straine FIDES cursurile de limbi straine limbaj specializat pe resurse umane se organizeaza la cerere, individual sau in grup. Modulul standard de curs are 32 de ore si se poate desfasura timp de doua luni, de doua ori pe saptamana cate doua ore. Dar fiind vorba de cursuri organizate la cerere, data de incepere a cursului, numarul de ore de curs, frecventa sedintelor, programul, programa cursului se stabilesc pornind de la solicitarile dvs.

Nivelul

Persoanele care opteaza pentru un astfel de curs este recomandat sa aiba cunostinte elementare de gramatica si de lexic curent in limba straina respectiva.

Profesorii

Cursurile FIDES sunt predate de profesori cu experienta universitara in domeniu.

Locul

Cursurile FIDES de limbi straine limbaj specializat pe resurse umane se pot organiza la sediul FIDES - in perimetrul ultracentral al Bucurestiului, Pta. Rosetti, Bd. Hristo Botev nr. 9 sau prin contract, la sediul institutiei dvs.