MINISTERUL APARARII NATIONALE - Centrul de Medicina preventiva
Centrul de Limbi Straine FIDES a organizat in anul 2005 o serie de cursuri de limba engleza (doua grupe de limbaj standard si doua grupe de limbaj medical) pentru angajatii institutiei noastre. Am fost foarte satisfacuti de progresele facute de cursanti si deplin multumiti de seriozitatea si profesionalismul angajatilor Centrului. Seful Centrului de Medicina Preventiva al Ministerului Apararii Nationale
Colonel Dr. Daniel Rascu

BRD - GROUPE SOCIETE GENERALE
BRD - GROUPE SOCIETE GENERALE colaboreaza cu Centrul de Limbi Straine FIDES de multi ani, timp in care acest centru a organizat periodic cursuri de initiere si perfectionare in limbi straine (limba franceza, limba romana pentru straini, limba engleza) pentru angajatii institutiei noastre, atat la sediile noastre cat si la sediul FIDES. Centrul a organizat periodic si testari in vederea stabilirii gradului de cunoastere de catre angajati a limbilor straine de mare circulatie (audit lingvistic in Bucuresti si in toata tara).
In aceasta colaborare Centrul FIDES si-a dovedit, fara gres, competenta, seriozitatea si flexibilitatea. Rezultatele au fost intotdeauna pe masura asteptarilor noastre.
Director Formare Profesionala
Pascal Guillaud

S.C. KAUFLAND ROMANIA S.C.S.
Centrul de Limbi Straine FIDES a organizat in anul 2006 o serie de cursuri de limba germana pentru angajatii institutiei noastre. Cursurile s-au adaptat perfect ca metodologie, structura si materiale pe necesitatile companiei noastre, iar profesorii s-au dovedit buni profesionisti si au stabilit o legatura cordiala cu grupa si o buna atmosfera de lucru. Cursurile au vizat atat insusirea limbajului general cat si a unui limbaj de specialitate. Am fost pe deplin multumiti.
Manager Resurse Umane
Iulia Iliescu

S.C. DISTRIGAZ SUD S.A. Bucuresti
Centrul de Limbi Straine FIDES a organizat in anul 2004 cursuri de limba engleza pentru angajatii institutiei noastre. Centrul a dovedit seriozitate si competenta atat in organizarea cursurilor cat si in conceperea si predarea lor. Rezultatele au fost foarte bune si speram sa colaboram si in viitor cu acelasi succes.
Directia Resurse Umane
Sef Servici Administrare Personal
Simona Dinculescu
Laurenta Dascalu

SANOMA HEARST ROMANIA
Institutia noastra a solicitat Centrului de Limbi Straine FIDES sa organizeze o serie de cursuri de limba engleza (patru grupe) pentru angajatii companiei noastre. Centrul FIDES a raspuns prompt solicitarii, a organizat cursul in conformitate cu scopurile urmarite de noi si a adaptat programa si materialele acestor scopuri. Cursurile s-au desfasurat in conditii excelente iar rezultatele ne-au satisfacut pe deplin. Nu am avut nemultumiri.
Director Resurse Umane
Cristina Nistor