FIDES

Cursuri limbi straine

Nou! Cursuri Business English

Cetatenilor Uniunii Europene li se cere sa cunoasca mai multe limbi straine si sunt incurajati sa invete in afara limbilor de mare circulatie si limbi de circulatie mai restransa.

La Centrul de Limbi Straine FIDES se predau pe tot parcursul anului, fara intrerupere, in grupuri organizate, cursuri de limba engleza, germana, franceza, italiana si spaniola. La cerere, si la aceste limbi se pot organiza cursuri individuale sau in grupuri mici, cu ritm propriu si programa proprie.

La celelalte limbi, cursurile se organizeaza, fie individual fie in grup, oricand exista doritori.
Nivelurile, mergand de la incepatori la avansati, variaza de la o limba la alta, in functie de solicitari. In general, programa acestor cursuri se modeleaza dupa scopurile urmarite de cursanti.

Araba DANEZA ITALIANA RUSA
Bulgara ENGLEZA Japoneza Sarba
Catalana FRANCEZA Maghiara Slovaca
Ceha Finlandeza Olandeza SPANIOLA
CHINEZA GERMANA Persana SUEDEZA
Coreana GREACA Polona Turca
Croata Hindi PORTUGHEZA Ucraineana

Centrul de limbi straine FIDES organizeaza si cursuri de pregatire pentru certificatele internationale cum ar fi Cambridge, Toefl, Ielts , FCE, CAE,pentru limba engleza, DELF, DALF pentru limba franceza, Start Deutsch 1 si 2 pentru germana, CELI, CILS pentru italiana si DELE inicial, DELE intermedio si DELE superior pentru spaniola. Experienta profesorilor, metodele de predare si materialele de curs si-au spus cuvantul astfel incat procentul de promovare a examenelor de catre studentii Fides este de 98%.

Nu in ultimul rand Fides acorda o atentie deosebita celor care vor sa invete o limba straina cu limbaj specializat. Fides ofera pachete special concepute pentru persoane fizice sau institutii avand un program flexibil si acoperind a gama larga a specializarilor dintre care amintim: afaceri, arhitectura, asigurari, medical, IT, turism. Centrul de limbi straine a reusit intotdeauna sa se adapteze nevoilor clientilor si sa se ridice deasupra asteptarilor acestora dovada fiind gama larga de institutii cu care firma colaboreaza de 20 de ani.